O nama

Poštovani kupci, partneri i prijatelji firme Baupartner,
Firma Baupartner d.o.o. je osnovana 2010. godine.
Naša primarna djelatnost jeste proizvodnja prednapregnute armirano-betonske i čelične konstrukcije.

Baupartner nije samo „proizvođač“, nego je i projektant i ponuđač cjelokupnih rješenja. Zahvaljujući visokom stepenu fleksibilnosti i izuzetnoj kvaliteti, postali smo kompetentan i efikasan partner građevinarstva u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Hrvatskoj.

Baupartner je uveden u sistem kvalitete ISO 9001:2015 u svim segmentima poslovanja, a takođe smo uveli i certifikat o sukladnosti kontrole tvorničke proizvodnje prema EN.
Pored sjedišta firme u BiH, imamo predstavništvo u Srbiji pod nazivom S-Baupartner Mont d.o.o i predstavništvo u Hrvatskoj pod nazivom H-Baupartner d.o.o.

Zahvaljujući okupljenom timu i proizvodnim kapacitetima, Baupartner je u stanju odgovoriti svim zahtjevima tržišta bez obzira na veličinu i složenost objekta. Posebna usluga je sistem „ključ u ruke“ gdje se firma brine za investiciju od početka do samog kraja dostavljajući investitoru objekat spreman za upotrebu.

Osim toga, Baupartner pruža i širok spektar ostalih usluga poput inženjeringa, projektovanja, izvođenja radova nadzora, savjetovanja i konsultanskih usluga.
Baupartner danas stalno zapošljava 350 radnika od čega 40 visokoobrazovanih sa ciljem širenja ljudskih i proizvodnih kapaciteta.