Čelične konstrukcije

Program firme:

Tehnologija:

Kontrola i upravljanje kvalitetom:

Montaža:

Baupartner ima dugogodišnje iskustvo i velike mogućnosti za izradu metalnih dijelova i zavarenih čeličnih konstrukcija za potrebe raznih industrija, poštujući sve propisane norme te specifičnosti potrebe kupaca. Postupcima mehaničke obrade metala kao što su rezanje, bušenje, kutno savijanje, probijanje, MIG/MAG/TIG zavarivanje, pjeskarenje i sačmarenje, te postupcima završne obrade i antikorozivne zaštite izrađujemo različite vrste proizvoda kao što su:

Mjesečni kapacitet u proizvodnji čeličnih konstrukcija je 100 tona. Izrada metalnih konstrukcija odvija se u potpuno opremljenoj proizvodnoj hali sa mosnim kranovima nosivosti između 12 i 5 tona. Pored kranova posjedujemo opremu za rezanje profila i limova, zavarivanje i pjeskaranje, te sačmarenje profila.

Zahvaljujući razvoju i ulaganjima u proizvodni pogon, Baupartner je u mogućnosti proizvoditi različite vrste čeličnih konstrukcija za sve vrste objekata. Također, moguća je i proizvodnja mosnih kranova raspona do 25 m i nosivosti do 20 tona te njihova montaža sa ugradnjom kompletnih instalacija i pripadajuće opreme.

Letak čelične konstrukcije – Baupartner

Objavljeno: 23. Februara 2019.