Inženjering

Projektovanje

Naš projektni tim je sačinjen od inžinjera različitih profila koji su posvećeni usavršavanju i isporučivanju projekata najviše kvalitete. Iskustvo na složenim i zahtjevnim projektima nam omogućavaju da odgovorimo na sve vaše želje i zahtjeve u toku projektovanja.


Vođenje investicije

Vođenje investicije ili projektni menadžment podrazumijeva vođenje svih aktivnosti na implementaciji investicije od pripremnih analiza, komunikacije sa projektantima, prikupljanja administrativnih saglasnosti i dozvola, odabira generalnog izvođača ili pojedinih izvođača, koordinacija izvođača, kontrola dinamike i kvalitete građenja.

Nadzor u građenju

Vršimo stručni nadzor u građenju svih vrsta objekata visokogradnje i niskogradnje u svim fazama izvođenja. Za svaki projekat formiramo nadzorni tim u zavisnosti od specifičnosti objekta koji se gradi.
Savjetovanje

Potražite nas ukoliko vam je potreban savjet, prethodna studija ili konsultacije u svakoj fazi građenja. U svakoj fazi od kupovine zemljišta do izgradnje možemo dati kvalitetno stručno rješenje ili mišljenje.