Izgradnja objekata po sistemu “projektuj – izgradi”

Vaš partner od starta do završetka projekta

Sistem građenja „projektuj – izgradi“ podrazumijeva da sve aktivnosti na projektovanju i izgradnji objekta vrši firma Baupartner.  To podrazumijeva pripremu i analizu investicije, izradu idejnog i glavnog projekta te izvođenje svih radova na izgradnji.

Ovakav način organizacije u potpunosti mijenja odnos projektant-izvođač i omogućava potpunu sintezu građevinske tehnologije i projektnog rješenja od početka do kraja projekta. U proces projektovanja unosimo izvođačko iskustvo što obezbjeđuje optimalnu upotrebu materijala i opreme te izbjegavanje nepotrebnih troškova prilikom građenja.

Baupartner osigurava da će na projektu raditi vrhunski stručnjaci sa iskustvom na istim ili sličnim projektima. S obzirom na široku lepezu naših aktivnosti, sarađujemo sa stručnjacima iz raznih oblasti što osigurava da možemo odgovoriti svim izazovima koji se javljaju tokom realizacije projekta.

Glavne prednosti primjene sistema projektuj – izgradi:

Najveći broj naših klijenata se odlučuje da gradi objekte po ovom sistemu jer im omogućuje da se fokusiraju na svoju primarnu djelatnost te na elemente projekta koji će obezbijediti potpunu funkcionalnost i održivost projekta.